0 items - 0.00

M+S wedding

M+S wedding

Ahh.. wat een fantastische uitdaging was deze uitbundige set van Michiel + Sabine. Beiden wisten ze precies wat ze wilden hebben; een transparante trouwkaart. Aan mij de taak om op onderzoek uit te gaan, op zoek naar het beste materiaal en waar we dat het beste konden laten graveren. Het was een spannende onderneming, maar zó de moeite waard! Ik bedoel.. kijk even! Hoe gaaf! De doos met kaarten was zó ontzettend zwaar dat we hebben besloten om de kaarten persoonlijk aan Sabine en Michiel te overhandigen in plaats van te posten. Fun fact: Michiel is voetballer bij Feyenoord! Misschien herkent jouw aanstaand manlief de naam wel van het veld. Ik vond het in elk geval heel grappig om een van onze bruidegommen eens op tv te zien shinen!

 

 

Inhoud

Een transparante trouwkaart van plexiglas, met het marmerkunstwerk dienend als achtergrond. Op de achterkant van die achtergrond is de praktische informatie weergegeven; voor elke soort gast een eigen versie. Het marmer komt terug in de inlegvellen voor de donkerblauwe enveloppen met uitbundige adressen in geelgoud. Door de hele set komt hetzelfde contrast in lettertype terug: uitbundige flourishing in de kalligrafie en een stoer, strak all-caps lettertype.

 

Inspiratie

Een uitnodiging, geschikt voor internationale gasten, van wereldformaat. Marmer + goud, het liefst met een blauwtint en veel flourishing in de kalligrafie.

Categories:
custom
Share it: