0 items - 0.00

N+B wedding

N+B wedding

Nicky + Biggy, het meest stylishe koppel ooit (serieus, Biggy’s IG is om te smullen), gaven mij de opdracht om hun trouwkaart te ontwerpen. Of liever gezegd.. trouwkaarten. Zij lieten mij kennis maken met het nu al bekender fenomeen ‘wedding-weekend’. Een heel weekend, alle vrienden en familie en een heleboel waardevolle momenten. Tja… daar heb je dan ook wel meer dan één kaartje voor nodig.

 

Inhoud

Houd je vast! Alle kaarten zijn gedrukt op gestructureerd papier, wat de set warmte geeft. Alle teksten zijn in diep dennengroen geschreven en gekleurd. Er is een checklist kaartje verzorgd, zodat gasten niets vergeten mee te nemen. Daarnaast vind je nog een sunset welcome party, route en programma kaartje. Ook in deze set is het ceremoniemeesterkaartje in stijl aangepast aan de rest van de kaarten. Op de dennengroene enveloppen schreven we met witte inkt alle namen, waarna Nicky, met zijn fantastisch strakke handschrift, de adressen eronder zette. Super samenwerking, al zeg ik het zelf!

 

Inspiratie

De Ardennen, ‘wedding-weekend’, artsy lettertype, dennengroen, koffie en warme aardtinten. Een echte minimalistische trouwkaart.

Categories:
custom
Share it: