0 items - 0.00

Online collectie

onze kaarten in een handomdraai

Onze online collectie

is geboren uit de vraag naar modern en vooruitstrevend trouwdrukwerk, maar in een kleiner tijdsbestek en voor een kleiner budget. Je vindt er bijvoorbeeld een save the date, uitnodiging en accessoires die in een handomdraai gerealiseerd kunnen worden. Afhankelijk van de samenstelling die je maakt in de kaarten, ligt de levertijd van aanvraag tot bezorging rond de drie weken.

 

Het voorwerk hebben wij al gedaan: we gaan het ontwerp alleen nog op jullie aanpassen. De prijs hiervoor begint bij €250 en loopt op tot +/- €800. Waar wij nooit op zullen inleveren, is de onze service; je bent bij ons zeker geen nummertje! Heb je een set uitgezocht die echt bij jullie past? Vraag ‘m dan aan via het contactformulier onderaan deze pagina of op de pagina van jullie kaart! See you soon!

Eerst even bekijken?

We’ve got paper goodies! Bestel een sample! Bestel je daarna één van onze kaarten uit de online collectie? Dan krijg je je geld gewoon weer terug!

sample online collectie trouwkaarten

TheBenjamin

online collectie
Moderne kalligrafie trouwkaart save the date minimalistisch modern

Minimalist

online collectie
Moderne kalligrafie trouwkaart save the date minimalistisch modern

Adresstijlen

custom, events, online collectie
moderne kalligrafie envelop adressering kalligrafist

Marble

online collectie
Moderne kalligrafie trouwkaart save the date minimalistisch modern

Eerst even bekijken?

We’ve got paper goodies! Bestel een sample! Bestel je daarna één van onze kaarten uit de online collectie? Dan krijg je dit geld gewoon weer terug!

sample online collectie trouwkaarten

Onze werkwijze

1.Aanvraag

Na de aanvraag krijg je een bevestigingsmail in je inbox. Geef ons dan even de tijd om wat details klaar te zetten, zoals de eigen ‘klantomgeving’ op onze website; ook wel client portal genoemd. Dit is de verzamelplek voor alle informatie omtrent jullie eigen trouwdrukwerk.

2.á la carte

Na ons eerste contact staat er een vragenlijst voor je klaar in het client portal. Á la carte, zoals in een restaurant, klik je aan welke onderdelen je op de factuur wilt hebben. Super simpel en je hebt zelf de controle.

3.betaling

Je hebt nu je eigen factuur samengesteld en ziet automatisch het totaalbedrag + betalingsgegevens verschijnen. Na ontvangst van betaling zorgen wij voor een tweede vragenlijst in het client portal.

4.design

Bij de tweede vragenlijst komen wij meer te weten over de keuzes die jullie willen maken voor jullie eigen set. Je kunt hier teksten en kleuren doorgeven. Wij hebben een week de tijd nodig om aan deze persoonlijke touch toe te voegen.

5.voorstel

Na deze week staan er digitale voorstellen voor jullie set klaar in het client portal. Wij vragen jullie om laatste wijzigingen door te geven en op spelfouten te controleren.

6.def. ontwerp

Wij voeren jullie opmerkingen door in een definitief ontwerp en vragen van jullie een definitief ‘akkoord’ voor het drukken.

7.drukken

Met het akkoord op zak, gaan de ontwerpen naar de drukker. Wanneer er handgeschreven onderdelen verzorgd worden, is dit het moment waarop dat wordt uitgevoerd. Met een paar dagen zijn de kaarten dan klaar om opgestuurd te worden.

8.versturen

Wij verzenden alle onderdelen zorgvuldig ingepakt en verzekerd naar jullie op, waarna het tijd wordt om gasten te gaan verrassen met hun uitnodiging! We horen altijd erg graag wat jullie er van vinden!

when you're ready, come and get it